Burich-l´Etienne NO EnsembleTurné fra den 18. januar til den 11. februar 2024:
“Do you know what it means to miss New Orleans” – en musikalsk rejse.

– forhør om mulighed for at booke bandet udenfor turné-perioden

Burich-l´Etienne New Orleans Ensemble blev dannet i 2000 og er et internationalt sammensat band, som spiller revival-New Orleans-jazz krydret med swing, blues, choro og caribisk inspireret musik.

Vi nåede at turnere med den amerikanske jazz- og gospelsangerinde Lillian Boutté i seksten år, inden hun i 2016 blev tvunget til at indstille sin karriere pga. sygdom. Efter seks årlige januar-/februar turnéer (2017-2023)  med Monique Thomas, er der ikke planlagt fremtidige turnéer, da hun har skrevet en længerevarende kontrakt med Andre Rieu.

For at råde bod på dette og for at kunne efterkomme efterspørgslen på bandet, tilbyder vi os uden sangerinde i perioden fra den 18. januar til den 17. februar 2024:

“Do you know what it means to miss New Orleans” – en musikalsk rejse.
Koncertprogrammet er sammensat af Thomas l’Etienne, og er en hyldest til byen ved Mississippi River, dens kultur og mennesker. Den fører lytteren på en spændende musikalsk rejse, hvor vi kommer omkring legenden Buddy Bolden, kreolsk musik, Jelly Roll Morten, Kid Ory og Louis Armstrong. Herfra videre tidsmæssigt til Fats Domino og New Orleans Rhythm and Blues.
Vores håb er, at lytteren efter denne koncert har fået en fornemmelse af, hvad det det vil sige at savne New Orleans.

De første aftaler er allerede på plads, så vær hurtig, hvis du som arrangør vil præsentere dette særdeles velspillende og swingende band for dit publikum.

Bandbesætning:

Thomas l´Etienne clarinet, tenorsax, vocal

Finn Burich trombone, vocal

Torben Bøtker Bjørnskov bas

Hans Esbjerg piano

Espen Laub von Lillienskjold drums