Bandoversigt

Finn Burich New Orleans Jazzband

Finn Burich New Orleans Jazzband spiller revival-New Orleans-jazz krydret med swing og blues. Orkestret tilbydes i forskellige konstellationer fra quartet til sextet, så det passer til det enkelte arrangement.

Efter aftale kan bandet udvides med en sangerinde.
Vi har lavet jazz- og gospelkoncerter med flg. sangerinder: Miriam Mandipira, Rikke Mølgaard, Ann Farholt.

Monique Thomas

jazz, blues & gospel

Vi er klar til vores sjette årlige turné med Monique i perioden fra den 26. januar til den 19. februar 2023.
De første aftaler er allerede på plads, så vær hurtig til at sikre dig en koncertaftale med denne  fremragende sangerinde og et swingende band.

Don Vappie

Don Vappie & Finn Burich International New Orleans Jazzband er et internationalt sammensat band, som spiller revival-New Orleans-jazz krydret med swing, blues og caribisk inspireret musik.

For tolvte gang siden 1999 præsenterede Finn Burich sangeren og banjospilleren Don Vappie på turné i Danmark i perioden fra den 14. oktober til den 7. november 2021. Vi spillede spillede for “fulde huse”, og såvel tilhørere som arrangører var begejstrede.

Da mange har spurgt, om vi kan engageres igen i 2022, er det lykkedes mig at få Don Vappie til at afsætte en periode i både 2022 og 2023 til Danmark.

Turné i 2022 fra den 13. oktober til den 6. november 2022 bookes nu.
Turné i 2023 fra den 12. oktober til den 5. november 2023 kan også bookes nu.

Burich-l´Etienne NO Ensemble

swingende New Orleans jazz

eller mulighed for flg. temakoncerter:

“Noites Cariocas”
en hyldest til brasiliansk choromusik

“Café au lait” – music a la Creole
en musikalsk rejse gennem den
kreolske verden

“The boy from New Orleans”
en hyldest til Louis Armstrong

Vi nåede 21 årlige januar-turnéer med Lillian Boutté (fortrinsvis i Danmark, men også enkelte koncerter i Tyskland, Sverige og Norge) inden hun i 2016 måtte indstille sin karriere på grund af sygdom.
Siden januar 2017 turnerer vi nu hvert år med den enestående amerikanske sangerinde Monique Thomas. Født og opvokset i USA, bosiddende i Bordeaux, Frankrig.