Bandoversigt

Finn Burich New Orleans Jazzband

Finn Burich New Orleans Jazzband spiller revival-New Orleans-jazz krydret med swing og blues. Orkestret tilbydes i forskellige konstellationer fra quartet til sextet, så det passer til det enkelte arrangement.

Efter aftale kan bandet udvides med en sangerinde.
Vi har lavet jazz- og gospelkoncerter med flg. sangerinder: Miriam Mandipira, Rikke Mølgaard, Ann Farholt.

Monique Thomas

jazz, blues & gospel

Vi er klar til vores fjerde årlige turné med Monique i perioden fra den 19. januar til den 8. februar 2020.

Da mange koncertarrangører allerede er langt henne i 2021 med deres planlægning, er jeg også startet på booking af vores femte årlige turné med Monique, som afvikles i perioden fra den 21. januar til den 14. februar 2021.
Den første aftale er allerede på plads, Kedelhuset i Silkeborg den 13. februar 2021, så vær hurtig til at sikre dig en koncertaftale med denne  fremragende sangerinde og et swingende band.

Don Vappie

Don Vappie & Finn Burich International New Orleans Jazzband er et internationalt sammensat band, som spiller revival-New Orleans-jazz krydret med swing, blues og caribisk inspireret musik.

For tiende gang siden 1999 præsenterede Finn Burich sangeren og banjospilleren Don Vappie på turné i Danmark i perioden fra den 24. oktober til den 3. november 2019. Vi spillede 7 udsolgte koncerter på 10 dage, og såvel tilhørere som arrangører var begejstrede.

Da mange har spurgt, om vi kan engageres igen i 2020, er det lykkedes mig at få Don Vappie til at afsætte en periode i både 2020 og 2021 til Danmark.

Turné i 2020 fra den 15. oktober til den 1. november 2020 bookes nu.
Turné i 2021 fra den 14. oktober til den 7. november kan også bookes nu.

Burich-l´Etienne NO Ensemble

swingende New Orleans jazz

eller mulighed for flg. temakoncerter:

“Noites Cariocas”
en hyldest til brasiliansk choromusik

“Café au lait” – music a la Creole
en musikalsk rejse gennem den
kreolske verden

“The boy from New Orleans”
en hyldest til Louis Armstrong

Vi nåede 21 årlige januar-turnéer med Lillian Boutté (fortrinsvis i Danmark, men også enkelte koncerter i Tyskland, Sverige og Norge) inden hun i 2016 måtte indstille sin karriere på grund af sygdom.
Siden januar 2017 turnerer vi nu hvert år med den enestående amerikanske sangerinde Monique Thomas. Født og opvokset i USA, bosiddende i Bordeaux, Frankrig.