Bandoversigt

Finn Burich New Orleans Jazzband

Finn Burich New Orleans Jazzband spiller revival-New Orleans-jazz krydret med swing og blues. Orkestret tilbydes i forskellige konstellationer fra quartet til sextet, så det passer til det enkelte arrangement.

Efter aftale kan bandet udvides med en sangerinde.
Vi har lavet jazz- og gospelkoncerter med flg. sangerinder: Miriam Mandipira, Rikke Mølgaard, Ann Farholt.

Burich-l´Etienne NO Ensemble

swingende New Orleans jazz

eller mulighed for flg. temakoncerter:

“Noites Cariocas”
en hyldest til brasiliansk choromusik

“Café au lait” – music a la Creole
en musikalsk rejse gennem den
kreolske verden

“The boy from New Orleans”
en hyldest til Louis Armstrong

Vi nåede 21 årlige januar-turnéer med Lillian Boutté (fortrinsvis i Danmark, men også enkelte koncerter i Tyskland, Sverige og Norge) inden hun i 2016 måtte indstille sin karriere på grund af sygdom.
Siden januar 2017 turnerer vi nu hvert år med den enestående amerikanske sangerinde Monique Thomas. Født og opvokset i USA, bosiddende i Bordeaux, Frankrig.

Monique Thomas

jazz, blues & gospel

Efter en veloverstået Danmarks-turné 2019, hvor vi igen har fået megen ros fra såvel publikum, arrangører som koncertanmeldere, er jeg nu startet på planlægningen af vores næste turné i 2020. Det bliver vores fjerde årlige turné med Monique, og du skal derfor være hurtig, hvis du som arrangør vil sikre dig en koncert med dette swingende band med en fremragende sangerinde i forbindelse med vores næste turné, som afvikles i perioden fra den 16. januar til den 9. februar 2020.

Don Vappie

Don Vappie & Finn Burich International New Orleans Jazzband er et internationalt sammensat band, som spiller revival-New Orleans-jazz krydret med swing, blues og caribisk inspireret musik.

For tiende gang siden 1999 præsenterer Finn Burich sangeren og banjospilleren Don Vappie på turné i Danmark i perioden fra den 24. oktober til den 3. november 2019.
Der resterer kun et par ledige datoer!